Delhi & Shimla Tour

 • India Pakket 1


  Prijs: v.a. €899,- p.p.

  o.b.v. 2 personen op een kamer

  Inclusief:

  • Vlucht NL – Delhi v.v.
  • Transfers
  • Alle tours incl. gids en begeleiding
  • Dagelijks ontbijt en diner in het te verblijven hotel
  • 1 fles water per dag

  Exclusief:

  • Niet genoemde maaltijden
  • Entreegelden
 • Bekijk de dagplanning

  Dag 01: Delhi (aankomst)

  Bij aankomst op Indira Gandhi International airport in Delhi wordt u op traditionele wijze ontvangen. Hierna rijd u door naar het hotel voor check-in. Diner en overnachting in hotel.

  Dag 02: Delhi - Shimla

  In de vroege ochtend vertrekt u richting Shimla. Shimla is naast de hoofdstad ook de grootste stad van deelstaat Himachal Pradesh. In de koloniale tijd was dit de zomerhoofdstad van de Britten. Vele rijke Britten lieten hier dan ook een huis bouwen, vandaar dat er vele villa’s te bezichtigen zijn in Victoriaanse stijl. Shimla ligt op ongeveer 2000 meter hoogte. Dit is ook de reden dat het groeit tot een zeer
  populaire vakantiebestemming met een adembenemend uitzicht op ingesneeuwde bergtoppen, groene weiden en stille natuur. Na aankomst check-in in het hotel. Diner en overnachting in het hotel.

  Dag 03: Shimla

  Na het ontbijt geniet u van een hele dag sightseeing. Hierbij bezoekt u Chail, Kufri en Naldehra. Chail vormt samen met Kufri en Shimla de Golden Triangle van Himachal Pradesh. In Chail is ’s werelds grootste cricket veld te vinden. Kufri is een favoriete spot voor de jaarlijkse wintersport in Februari. Het staat voornamelijk bekend om haar ski-wedstrijden, maar ook andere avontuurlijke
  activiteiten vinden hier plaats. Naldehra staat bekend vanwege haar golfbanen. In de namiddag diner en overnachting in het hotel.

  Dag 04: Shimla

  Na het ontbijt doet u een halve dag sightseeing door Shimla, waarbij u de Sankat Mochan Tempel en Jakhu Tempel bezoekt, beiden gewijd aan Lord Hanuman. In de middag bent u vrij en heeft u de gelegenheid te gaan shoppen in de meest populaire shopping area van Shimla, The Mall & The Ridge. Diner en overnachting in het hotel.

  Dag 05: Shimla

  Na het ontbijt bezoekt u de Wildflower Hall, Indira Holiday Home, Indian Institute of Advanced Study & Museum. Diner en overnachting in het hotel.

  Dag 06: Shimla - Delhi

  Na het ontbijt vertrekt u richting Delhi. Bij aankomst check-in in het hotel. Diner en overnachting in het hotel.

  Dag 07: Delhi

  Na het ontbijt checkt u uit om dan de weg te vervolgen voor een sightseeing tourdoor Oud- en Nieuw-Delhi. Tijdens deze tour rijdt u langs Raj Ghat
  (Gandhi Memorial), Red Fort (ommuurd paleis gelegen aan de rivier Yamuna), India Gate (monument ter nagedachtenis van de Indiase soldaten tijdens de eerste wereldoorlog), the President House en Qutub Minar (73 meter hoge minaret). De rest van de middag is ter vrije besteding.

  Dag 08 - 09: Delhi

  Deze dagen zijn vrij om in te vullen naar eigen wens.

  Dag 10: Delhi - Nederland

  Na het ontbijt bent u vrij om de tijd te vullen naar eigen wens. Later op de dag neemt u de vlucht terug naar Nederland.

 • Foto's